Situace ohledně koronavirusu a vašich zájezdů a vstupenek | fotbalovysen.cz

BLOG

Situace ohledně koronavirusu a vašich zájezdů a vstupenek

Vážení klienti a všichni fotbaloví / sportovní fanoušci,

Po obecném emailu ohledně situace, který jsme posílali v pátek, jsme pro vás připravili konkrétní vyjádření ohledně vašich zájezdů a vstupenek. Určitě vás bude hlavně zajímat storno kvůli zrušeným utkáním, nebo co se bude dít se zájezdy / rezervací vstupenek naplánovanými po 1.4.2020.

Zrušené zápasy

Zájezdy / vstupenky, které byly zrušeny, řešíme dvěma způsoby:

  1. 100% vrácením peněz
  2. kreditem na budoucí služby z naší nabídky

100% vrácení peněz

První možnost je nejpreferovanější alternativa z vaší strany a napíšeme to na rovinu: momentálně nejsme schopni vrátit 100% ze zaplacené částky. Jde tu hlavně o fakt, že stále řešíme refundace od dodavatelů, kteří mnohdy namísto refundace nabídnou kredit na budoucí služby.

Pokud by nastalo zrušení akce v rozjeté sezóně (jako tomu bylo párkrát v minulosti), tak řádky výše jsou irelevantní. Závazky si řádně plníme. Momentálně je však vše zastaveno a lidé nebudou cestovat, ani objednávat. Cestovky nemají žádné tržby ani potřebný cash flow. My nejsme výjimkou a likvidita na uspokojení vašich závazků není dostupná.

Čekáme, jak se vyjádří stát. V jiných zemích poskytují podnikatelům v takové situaci bezúročné půjčky. I nový premiér zmínil situaci ohledně likvidity cestovek v programu O 5 minut 12 dne 15.3.

Připomínáme, že jsme členem SACKA (Slovenská Asociace Cestovních Kanceláří a Cestovních Agentur) a veškeré aktivity koordinujeme spolu s ostatními členy. Stejně tak jsme pojištěni proti úpadku.

Upřímně se omlouváme za zpoždění, ale momentálně neumíme garantovat žádný termín.

Kredit na budoucí akce

Děkujeme všem klientům, kteří se rozhodli zrušený zájezd nebo vstupenky přesunout na jiný termín.

Budoucí akce

Zde jde o všechny platné zápasy po 1.4. (Datum podle jednotlivých států), tedy ligové zápasy, EURO 2020, French Open, Wimbledon nebo Tour de France. Jedná se o stovky našich klientů na těchto akcích a my čekáme, jak se situace vyvine.

Všechny jsou momentálně v platnosti a pokud byste chtěli zájezd zrušit, platí naše storno podmínky ZDE.

Velkým paradoxem zůstává, pokud by například nechali v platnosti akce v Anglii, které přijalo ohledně Korona viru "volnější" podmínky, ale Slováci / Češi nesmí vycestovat. Na toto není zákon nachystaný a my také čekáme na oficiální vyjádření státu, jak postupovat.

Co dál

Od pondělí 16.3. jsou vám k dispozici pouze majitelé cestovky:

  • p. Jablonický | jablonicky@fotbalovysen.cz | +421 948 938 837 (Bratislava)
  • p. Szűcs | szucs@fotbalovysen.cz | +421 948 118 817 (Trenčín)
  • preferovaný kontaktní email: sales@fotbalovysen.cz

Snažíme se co nejlépe odpovídat na vaše dotazy a řešit vaše požadavky. Velmi vás žádáme o trpělivost a také chápavost za případné chyby. Neschováváme se a jsme dostupní. Cestovní ruch řeší celosvětově takový případ poprvé.

Naším hlavním zájmem je udržet cestovku v provozu a abychom byli schopni splnit všechny své závazky.

Děkujeme za pochopení a spolupráci, přejeme hlavně hodně zdraví!

Fotbalovysen.cz / Futbalovysen.sk / Sportovysen.sk

ZPĚT NA SEZNAM BLOGŮ